Geoblog.pl    nasz    Podróże    Indie    szwedania ciag dalszy
gru

szwedania ciag dalszy

Indie
Indie, Jaisalmer

Po nocy, czas na zmiane hotelu bo za drog,i bo woda w okreslonych godzinach, bo wlasciciel chcial nas zrobic na biletach do Amritsaru. Przenosimy sie 200 m dalej do hotelu Peacok (200 r/pokoj). Troszke musialem pokombinowac aby utrzymac cene wieczorna pokoju., rankiem zawsze jest drozej bo jest szansa na wiecej turystow. I dalej krazymy po uliczkach Jaisalmeru. Docieramy do jeziora skad widok na fort i miasto jest znacznie przyjemniejszy przed poludniem. Pare fotek i idziemy na stacje kolejowa aby zwrocic bilet z Delhi do Amritsar. Stwierdzilismy ze pokonamy te trase autobusem z Jaisalmeru, dzieki czemu zaoszczedzimy sobie mroznych nocy. Kolejka przed okienkiem niewielka, tylko 8 osob a czekania w niej wieki. Spedzilismy w niej ok 1.5 godziny. W miedzy czasie kazy z oczekujacych zmuszony jest wypelniac plik drukow potwierdzajacych kazda czynnosc wykonana przed kasjera. Makabra!

I jak w tytule, szwedamy sie nadal.

ap
ap - 2011-12-23 22:17
no fajna relacja, zazdroszcze wam, a ja mam dzis urodziny... wiec moze zz rok pognam waszym śladem; powodzenia

Geoblog
Geoblog - 2011-12-24 17:27
Wesolych Swiat, szwedacze ;) I duzo cierpliwosci w Nowym Roku, bo bez tego w Indiach ani rusz ;)

nasz

Agata Adamczyk - Maj i Lukasz Maj
zwiedzili 10% świata (20 państw)
Zasoby: 226 wpisów226 62 komentarze62 685 zdjęć685 0 plików multimedialnych0

Nasze podróżewięcej